About Me

Skabe billeder

 

Jeg har altid været interesseret i at tegne, men også i at male og begyndte på oliemaling da jeg var barn. På biblioteket lånte jeg bøger om emnet, så jeg kunne lære. Da jeg kom på gymnasiet valgte jeg billedkunst som valgfag. Lysten og interessen til billedkunst har altid været i mig.

Efter, at have tilbragt over 20 år i Frankrig, hvor jeg har stiftet familie og taget flere uddannelser, tog jeg tilbage til Danmark i 2016. Mit livs omstændigheder gjorde, at jeg i 2018, besluttede mig for (endelig), at lytte til mig selv og begynde at beskæftige mig med det, som jeg brænder aller mest for: at male. Jeg købte gode materialer, lærte på Youtube og tog på kursus hos kunstneren Mai-Britt Schultz på Tåsinge. 

Det handler for mig om, at kunne udtrykke mig og at udforske. Da jeg er drevet af, at udforske bliver processen en meget vigtig del af billedskabelsen. Begyndelsen er det sværeste og måske er det netop derfor, at processen bliver så tilfredsstillende. Jeg udforsker også ved, at bruge forskellige mediums og ved at male forskellige typer af motiver. Jeg er også drevet af, at blive bedre til at male.

Billedskabelsen er for mig mødet med det ukendte og nye.